Mene sisältöön
Tervetuloa tunnelmallisiin ja sisustuksellisiin valaisimiin erikoistuneeseen suomalaiseen verkkokauppaamme!
Tervetuloa designvalaisimiin erikoistuneeseen suomalaiseen verkkokauppaamme!
Kuinka muutat helposti kotisi tunnelmaa ilman kalliita remontteja?

Kuinka muutat helposti kotisi tunnelmaa ilman kalliita remontteja?

Syksy, pimenevät illat ja lähestyvä talvi on täydellistä aikaa luoda kodistasi lämmin, kutsuva ja tunnelmallinen paikka. Paikka, jonne sinun on mukava vetäytyä rentoutumaan päivän touhujen päätteeksi. On aika napsauttaa nurkkapöydän tunnelmallinen valo päälle ja käpertyä sohvan nurkkaan viltin alle lempikirjan ja teekupin kanssa.

Kuluneet vuodet ovat saaneet meidät viettämään aikaa kotonamme entistä enemmän. Muun muassa etätyöt ovat saaneet aikaan sen, että koti on monelle meistä sekä työpaikka, että rauhoittumisen ja palautumisen tyyssija. Olemme myös entistä kiinnostuneempia kotimme sisustuksesta ja tavoista, joilla voimme tehdä kodistamme juuri meille sopivan ja mukavan paikan elää.

Monen mielessä viliseekin varmasti haaveita suurista ja pienistä kodin remonteista. Valitettava tosiasia kuitenkin on, että kaikilla meistä ei ole laittaa yhtäkkiä tuhansia euroja rahaa suuriin kodin muutostöihin. Valaistus tarjoaa kuitenkin helpon ja edullisen tavan muuttaa sisustuksen tunnelmaa.

Luo tunnelmallinen sisustus valaistuksella

Kun panostat oikeanlaiseen valaistukseen, pystyt helposti luomaan kodissasi erilaisia tunnetiloja. Meidän suomalaisten kodit ovat usein aivan liian pimeitä emmekä kiinnitä tarpeeksi huomiota sopivaan valaistukseen. Valaisimen ei tarvitse olla se perinteinen kattoplafondi, jonka funktiona on toimia esimerkiksi olohuoneesi ainoana valonlähteenä.

Mikset sen sijaan valaisisi olohuonettasi usealla pienellä valaisimella, joita sijoittelet strategisesti nurkkapöydille ja muille tasoille? Myös lattiavalaisimella tuot valon sinne missä sitä tarvitaan esimerkiksi lukemiseen tai käsitöiden tekemiseen. Voit helposti muuttaa tilan luonnetta ja tunnelmaa pitämällä vain joko osan valaisimista, tai kaikki valaisimet päällä.

Valaisimien kirjo on monimuotoista ja löydät varmasti juuri omaan sisustusmakuusi sopivat yksilöt. Oli sisustuksesi sitten moderni tai perinteikkäämpi, on valaisimissa valinnanvaraa eri tunnelmilla leikittelyyn.

Me Lightboxilla haluamme auttaa sinua löytämään täydelliset valaisinratkaisut kotiisi. Valikoimastamme löydät niin tunnelmalliset kuin sisustukselliset valaisimet, jotka auttavat valaisemaan kotisi täyteen loistoonsa. Jokainen valaisin on valittu verkkokauppaamme harkiten ja ajatuksella.

 

Edellinen artikkeli Sisustussuunnittelijan valaistusvinkit

Tutustu valaisinvalikoimaamme