Mene sisältöön

Toimitusehdot

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy RED Robot Company Oy, y-tunnus 2108402-0. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Manner-Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%). Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.


Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti Internetin välityksellä osoitteesta www.lightbox.fi ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.


Toimitustavat ja toimitusaika

Lightbox.fi-verkkokaupan tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti lähimpänä toimitusosoitetta olevaan Postin noutopisteeseen. Mikäli samassa tilauksessa on useampia valaisimia tai muita tuotteita, ne voivat tulla eri lähetyksissä ja jopa eri noutopisteisiin. Toistaiseksi noutopisteen valintamahdollisuutta ei valitettavasti ole.

Mikäli kotiintoimitus on ainoa mahdollinen toimitustapa esimerkiksi tuotteen suuren koon takia, toimitetaan tuote kotiovelle. Tällöin kuljetusliike ottaa yhteyttä asiakkaaseen etukäteen, jotta toimitusaika voidaan sopia.

Arvioitu toimitusaika on mainittu tuotteen tiedoissa. Varastotuotteilla se on noin 2-5 arkipäivää, tehdastoimitustuotteilla noin 3 viikkoa. Mikäli toimitusaika jostain syystä on normaalia pidempi, ilmoitamme siitä viipymättä.


Maksupalvelutarjoaja

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Sillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.


Verkkopankit

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.


Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.


Ennakkolasku

Voit maksaa tuotteet myös ennakkoon tavallisella laskulla. Lähetämme laskun pdf-muodossa sähköpostiisi, ja kun suoritus näkyy tilillämme, lähetämme tuotteet postitse. Voimme myös lähettää paperilaskun postitse.