Mene sisältöön
Tervetuloa tunnelmallisiin ja sisustuksellisiin valaisimiin erikoistuneeseen suomalaiseen verkkokauppaamme!
Tervetuloa designvalaisimiin erikoistuneeseen suomalaiseen verkkokauppaamme!

Käyttöehdot

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan valaisimia myy RED Robot Company Oy, y-tunnus 2108402-0. Myymme valaisimia täysi-ikäisille yksityishenkilöille Manner-Suomeen. Valaisimien hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%). Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.


Tilaaminen

Valaisimet tilataan pääsääntöisesti Internetin välityksellä osoitteesta www.lightbox.fi ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.


Toimitustavat ja toimitusaika

Lightbox.fi-verkkokaupan valaisimet toimitetaan pääsääntöisesti lähimpänä toimitusosoitetta olevaan Postin tai Matkahuollon noutopisteeseen. Mikäli samassa tilauksessa on useampia valaisimia tai muita tuotteita, ne voivat tulla eri lähetyksissä ja jopa eri noutopisteisiin. Noutopisteen valintamahdollisuutta ei valitettavasti toistaiseksi ole.

Mikäli kotiintoimitus on ainoa mahdollinen toimitustapa esimerkiksi valaisimen suuren koon takia, toimitetaan tuote kotiovelle. Tällöin kuljetusliike ottaa yhteyttä asiakkaaseen etukäteen, jotta toimitusaika voidaan sopia.

Arvioitu toimitusaika on mainittu valaisimen tiedoissa. Varastotuotteilla se on noin 2-5 arkipäivää, tehdastoimitustuotteilla noin 3 viikkoa. Mikäli toimitusaika jostain syystä on normaalia pidempi, ilmoitamme siitä viipymättä.

Toimitamme yli 100 euron ostokset ilman toimituskuluja.


Maksupalvelutarjoaja

Paytrail on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Paytrail Oyj:n (y-tunnus 2122839-7) ylläpitämä, ja se on osa Nets-perhettä.

Paytrail-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Jos tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Paytrail Oyj, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Jos haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Kun verkkokauppa käyttää Paytrailin maksupalvelua löydät heidän sivuiltaan palvelun kuvauksen esimerkiksi toimitusehdoista.


Verkkopankit

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet joko pankkien tarjoamiin eBanking-rajapintoihin tai open banking-rajapintoihin pohjautuen. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.


Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, Mastercard-, Debit Mastercard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, Mastercard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.


Ennakkolasku

Voit maksaa valaisimet myös ennakkoon tavallisella laskulla. Lähetämme laskun pdf-muodossa sähköpostiisi, ja kun suoritus näkyy tilillämme, lähetämme valaisimet postitse. Voimme myös lähettää paperilaskun postitse.